Inchirieri Masini Cluj – Cum Decurge Procesul de Inchiriere

SEO Timisoara - Promovare online prin advertoriale gratuite

Cand apelati la o firma de inchirieri masini Cluj incheiati un contract de transport. Acesta este un exemplu de operatiuni private pe care oamenii le solicita pentru o excursie catre o anumita destinatie. Exemple de acest tip sunt taxiurile, masinile inchiriate si autobuzele. Contractele de transport sunt mai scumpe decat serviciile publice de transport in comun, pot calatorii in locuri unde autobuzul sau metroul nu ajung si la ore la care serviciile publice de transport nu au program. Din fericire,in Cluj sunt disponibile destule servicii ieftine de inchirieri auto. Totusi, intrucat sunt multe companii de profil pe piata, trebuie sa stiti care este cea potrivita pentru banii ce urmeaza sa-i platiti.

Masini de inchiriat Cluj Napoca

Primul lucru ce trebuie facut inca inainte de a ajunge la destinatie este sa cautati firme de masini de inchiriat din Cluj. Internetul si Paginile Aurii au listate zeci de companii din care puteti alege, deci acesta este cea mai usoara parte a procesului. Urmatorul pas este sa micsorati lista companiilor. Puteti face asta prin luarea in considerare a locatiei. Cat de departe este firma de car rental de aeroport? Sau, este aproape de locul unde veti fi cazat? Locatia companiei de rent a car ar trebui sa fie primul criteriu de sortare. Deci, daca veti calatori in Cluj Napoca, luati cunostinta de cat mai multe firme de inchirieri masini Cluj.

Urmatorul lucru de pe lista procesului de inchiriere este tipurile de masini pe care firmele le ofera spre inchiriere. Majoritatea separa masinile pe diferite clase: economica, de mijloc, de lux, vehicule mari. Au masini cu facilitati cum ar fi GPS sau alarma? Sunt de incredere marcile de masini puse spre inchiriat? Daca marcile masinilor nu sunt de incredere, atunci probabil ca asa este. Un serviciu ieftin de inchirieri auto nu inseamna sa faci rabat de la comfort. Alegeti o companie ce ofera marci cunoscute de masini cum ar fi Ford,Toyota, Opel, Audi, Mercedes, etc.Inchirieri masini Cluj

Urmatorul pas al procesului este sa cunoasteti regulile de utilizare a autovehiculului. Este important sa aflati daca firma de rent a car are asigurare auto si de inchiriere. Este o masina pentru non-fumatori? Ce se intampla daca masina este avariata accidental? De asemenea, trebuie sa verificati la fiecare companie daca puteti rezerva un anumit tip de masina. Trebuie sa cunoasteti bine politicile acestora, astfel incat sa nu existe probleme de interpretare in caz de avarie, pierdere, precum si celelalte posibilitati. Intrebati fiecare companie de inchiriat automobile ce tip de asigurare primiti la fiecare vehicul in parte. Alegeti compania cu cel mai solid plan de asigurare.

Cercetati preturile de inchirieri masini Cluj pe Internet. Verificati preturile pe diverse site-uri care fac comparatii de preturi, precum si site-urile marilor companii de inchirieri pentru oferte speciale. Preturile vor varia in functie de tipul masinii inchiriate. Marja ideala ar trebui sa fie cel mult 20 Euro in prima zi, si in jur de 15 pentru zilele urmatoare. Bineinteles, acest lucru depinde si de marca automobilului ales.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *