Cum se inchiriaza un apartament in regim hotelier?

Afla cum sa iti alegi pantofii de mireasa si rochia in mod corect!

Inchirierea in regim hotelier devine un fenomen raspandit, dupa ce peste granite este deja foarte uzual. Domeniul imobiliar devine mai tentant pentru turisti, mai ales cand acestia dispun de cazari in regim hotelier. Pentru ca vanzarea unei locuinte nu asigura intotdeauna un castig consistent, proprietarii pot beneficia de acest tip de inchiriere, iar clientii pot obtine beneficii mult mai mari fata de un hotel.

Fiecare client are anumite pretentii si nevoi, iar ofertele de cazare in regim hotelier nu sunt deloc reduse, ba mai mult sunt disponibile avand in vedere si dorintele clientilor. Asadar, indiferent ce oras din Romania veti dori sa vizitati, nu aveti de ce sa va ingrijorati. Oferte exista in toate orasele turistice si in fiecare zona a acestora.

Inchirierea propriu-zisa a unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier presupune urmarirea unor demersuri si conditii legale. Toata lumea a auzit o data in viata de sintagma „la negru”, insa in acest caz nici nu se pune problema de asa ceva.  O mare parte din clienti sunt oameni de afaceri, antreprenori sau persoane care lucreaza la diferite proiecte. De asemenea, multi dintre acestia vor solicita o dovada a ceea ce cheltuiesc. Prin urmare, cazarea „la negru” in regim hotelier nu va fi posibila.

Proprietatile care pot fi inchiriate in regim hotelier trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, este sfatul oferit de portalul Regimhotelier.net. In primul rand, cele mai cautate sunt apartamentele sau garsonierele situate in zone centrale. Pe langa localizarea locuintei, un alt punct important este legat de aspectul si starea proprietatii – clientii pun accent pe aceste detalii. Inainte de a fi scoasa la inchiriere, o proprietate trebuie pusa la punct. Investitiile in mobilier sau aparate pentru uz casnic sunt necesare; in caz contrar, clientii nu vor prezenta interes fata de oferta prezentata.

Preturile nu sunt fixe, deoarece atat proprietarul poate stabili o suma, cat si chiriasul, insa daca pretentiile  cresc, clientii platesc de obicei pentru acestea, iar proprietarul va trebui sa se asigure ca totul este pus la punct, astfel incat confortul si conditiile sa fie impecabile.

Inchirierea unei locuinte in regim hotelier poate fi facuta si online. Succesul acestei afaceri consta in acordarea atentiei tuturor detaliilor: de la modalitatea de promovare, de realizare a inchirierilor, pana la conditiile de care dispune proprietatea. De aceea, promovarea este un element cheie in succesul cu clientii. Cu ajutorul retelelor de socializare sau site-urilor care au ca principal obiectiv strict acest domeniu, proprietarul isi poate face cunoscuta garsoniera sau apartamentul. Perseverenta conteaza si aici, iar munca este grea, insa rezultatele unei promovari eficiente pentru inchiriere in regim hotelier pot fi asemanate unor fructe dulci.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *