26.04.2013. Autor:

Sveti Stefan danas prima prve goste, cijena do 3.500 eura dnevno

Vlada Crne Gore je početkom 2007. godine nekada najprestižnije crnogorske hotele Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža dala u zakup na 30 godina singapurskoj kompaniji “Aman rizorts”. Posao investiranja i rekonstrukcije poznatog ljetovališta u međuvremenu je preuzeo “Adriatik propertis”, dok je “Aman”ostao kao operater hotela

Grad hotel Sveti Stefan, nakon višegodišnje rekonstrukcije, danas će primiti prvu grupu gostiju, čime će zvanično početi ovogodišnju turističku sezonu.

Predstavnici zakupca grada hotela, kompanije “Adriatik propertis”, saopštili su juče da je ljetovalište potpuno obnovljeno i spremno za doček gostiju.

Kevin Bruk, generalni menadžer Hotela Aman Sveti Stefan, rekao je novinarima da će tokom ovogodišnje sezone u hotelima Sveti Stefan i Miločer biti zaposleno 350 radnika, većinom iz Crne Gore.

Bruk je naveo da će gostima na raspolaganju biti 50 soba i apartmana na Svetom Stefanu i osam u Vili Miločer, šest restorana, tri plaže i novi spa centar u Miločerskom parku, koji će biti otvoren tokom sezone.

Prema njegovim riječima, cijena smještaja iznosi od 900 do 3.500 eura dnevno.

Hotel Aman Sveti Stefan će, kako je saopšteno, raditi do 1. novembra.

Vlada Crne Gore je početkom 2007. godine nekada najprestižnije crnogorske hotele Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža dala u zakup na 30 godina singapurskoj kompaniji “Aman rizorts”. Posao investiranja i rekonstrukcije poznatog ljetovališta u međuvremenu je preuzeo “Adriatik propertis”, dok je “Aman”ostao kao operater hotela.

(Srna)

Vaš komentar