25.04.2013. Autor:

Samsung Galaxy S4 od maja u ponudi u BiH

Kompanija “M:tel” i Samsung elektronik predstavili su danas u Banjaluci četvrtu generaciju linije Galaxy – telefona S4

Kompanija “M:tel” i Samsung elektronik predstavili su danas u Banjaluci četvrtu generaciju linije Galaxy – telefona S4, te najavili da će se ovaj telefon početkom maja naći u svim “M:tel” prodajnim mjestima u BiH.

“Ovaj uređaj postavio je standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona, objedinjujući iskustva korisnika širom svijeta. Telefon je osmišljen tako da vas poveže sa važnim stvarima u životu i učini vaš život još udobnijim, bogatijim i sadržajnijim”, rekao je rukovodilac marketinga Samsung elektronik adriatik-a Saša Marjanović.

Prema njegovim riječima, Galaxy S4 ima najtanje i najlakše kućište do sada, opremljen je veoma brzim četvorojezgarnim procesorom od 1.9 gigaherca, kao i kamerom od 13 megapiksela, a da će multifunkcionalni telefon biti dostupan u dvije boje – “mistično crna” i “ledeno bijela”.

Portparol kompanije “M:tel” Aida Halilović sugerisala je korisnicima da, ukoliko žele da kupovinu učine sigurnom, već sada rezervišu telefon na “M:tel” fejsbuk stranici (facebook.com/mtelbih).

“Na tarifi “Moj Mix 60″, u fazi rezervacije moguća je i ušteda od 50 KM, dok je za prvih 100 kupaca “M:tel” spremio poklon – smart kaver”, naglasila je Halilovićeva.

U “M:tel-u” najavljuju da će se ovaj telefon, uz tarife “Moj miks”, “Moji najbliži” i “Bez limita”, naći na svim prodajnim mjestima u BiH početkom sljedećeg mjeseca i da će kupovina za rezidencijalne korisnike biti moguća i na rate.

Promocije ovog najpopularnijeg “pametnog telefona” najavljene su u Banjaluci, za 27. april u parku “Petar Kočić”, a u Sarajevu 30. aprila ispred “BiBiAj” tržnog centra.

Na današnjoj prezentaciji predstavnici medija imali su priliku da se uvjere u funkcionalnosti novog pametnog telefona godine, a Jagoda Maksimović iz Novog Reportera imala je najviše sreće, i osvojila poklon kompanije “M:tel” – fenomenalni mobilni uređaj – Samsung Galaxy S4.

Mogućnosti telefona Samsung Galaxy S4 mogu se pogledati u videu u  nastavku.

(Agencije)

Vaš komentar