7 Lucruri de urmarit inainte sa cumparati o piesa de mobila sh

Orice afacere poate castiga bani din reciclarea fierului vechi

Atunci cand iti alegi mobilierul pentru dormitor este foarte posibil sa realizezi ca cheltuielile vor depasi destul de mult bugetul pe care l-ai alocat. Cu toate acestea, ai o solutie foarte buna la indemana si anume achizitionarea de piese de mobilier sh.

Iata principalele motive pentru care sa alegi aceasta varianta:

1. Urmareste mobila second-hand cat mai solida

Unul dintre cele mai importante aspecte cand vrei sa cumperi mobilier de epoca sau antichitati este soliditatea. O piesa de mobila care dupa multi ani inca este solida si rezista inseamna ca este construita din materiale foarte calitative. In mod clar, vei avea parte de un produs elegant si durabil.

2. Realizeaza economii

Primul gand cu care trebuie sa pornesti este ca vei realizaz economii importante in acest fel. Nu trebuie sa te stresezi ca alte persoane au folosit inaintea ta obiectele, deoarece in acest domeniu se vand doar produse care se afla intr-o stare foarte buna. In unele cazuri vei putea chiar sa gasesti si produse noi. Acestea fiind spuse, chiar daca nu esti hotarat sa cumperi, trebuie macar sa studiezi piata si sa vezi ce oferte ai avea la dispozitie.

3. Protejeaza mediul inconjurator

Un argument esential pentru a cumpara produse de mobila sh Oradea este protectia mediului inconjurator. Industria de producere a mobilierului consuma foarte multe resurse naturale si energie. Cateva dintre acestea sunt: lemnul, materialele plastice, metalele si alte materii prime. Astfel, atunci cand cumperi mobilier second-hand protejezi mediul inconjurator pentru ca nu trebuie sa se produca obiecte noi de mobilier pentru tine, practic este ca si cum ai recicla.

4. Creeaza un aspect unic al locuintei

Chiar daca vorbim despre mobilier second-hand, utilizarea acestuia este tot mai apreciata de catre cei pasionati de arta. Practic, in acest fel ai ocazia sa pui mana pe adevarate capodopere de arta si pe antichitati. Aspectul pe care acestea il vor crea in locuinta ta este unul unic.

5. Nu ezita sa modifici mobilierul achizitionat

Un aspect foarte important si interesant este faptul ca poti modifica mobilierul achizitionat dupa bunul plac. Nu trebuie sa fii un expert in design sau sa ai prea multa experienta in domeniu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o persoana de specialitate care sa te ajute cu o revopsire sau o tapitare, asa incat mobila ta va iesi cu siguranta in evidenta. Combinarea mobilierului nou cu cel vechi poate crea imagini fantastice.

6. Protejeaza mediul inconjurator

Orice articol sau piesa de mobilier cumperi noua va veni ambalata in foarte multe ambalaje din plastic, hartie sau metal. Practic, la fiecare achizitie pe care o faci vei participa in mod activ la un consum si mai mare din diverse tipuri de materiale. Atunci cand cumperi mobila sh participi in mod activ la protectia mediului inconjurator, observa catalogul web www.mobila-second-hand.ro. Nu este nevoie sa se foloseasca materii prime noi pentru a iti produce obiecte de mobilier, iar padurile raman in picioare. De asemenea, se salveaza foarta multa energie care altfel s-ar pierde in procesul de productie.

7. Urmareste sa dai lovitura

Un prim avantaj pe care trebuie sa il iei in calcul este ca ai ocazia sa obtii produse care nu mai sunt in stocul producatorului. Asta nu este tot, deoarece poti avea sansa sa descoperi adevarate piese de arta sau antichitati cu o valoare de piata foarte mare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti cu atentie.

Acestea sunt principalele sapte aspecte importante care ar trebui sa te faca sa incerci macar o data cumpararea de mobilier sh. Nu uita insa ca oricand poti sa gasesti si produse nou-noute, dar la preturi mult mai accesibile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.