Alegerea mesei de fussball corecte

Vreau sa slabesc - Uite cum poti face asta rapid prin 3 pasi demonstrati stiintific
Promovare site eficienta prin intermediul SEO

O masa de fussball este o minune pentru orice sala de jocuri. Acest joc extrem de popular si de divertisment de masa este atat de distractiv si competitiv si poate fi jucat cu cat mai putini jucatori, de exemplu doar doi oameni. Exista o mare varietate de mese de fussball pe piata, astfel incat sa poata fi  o sarcina foarte coplesitoare incercarea de a o alege pe cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Acest ghid de cumparare va face mult mai usoara determinarea a ce tip de produs este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Exista doua tipuri de masa de fussball: modele profesionale si pentru acasa. Mesele profesionale includ, in general, caracteristici mai avansate cautate de amatorii acestui sport mai competitivi, cum ar fi egalizatoare de masa de inalta calitate si sisteme de tinere a scorului. Majoritatea produselor profesionale sunt construite la un standard mai ridicat decat modelul mediu, de uz larg. Acest lucru inseamna, de obicei, materiale de calitate superioara si talent manufacturier – cu toate acestea, nu este intotdeauna cazul.

masa de fussball

Una dintre cele mai mari diferente pe care o veti observa intre diversele mese de fussball este numarul de oameni de pe tija portarului. Unele mese au un singur portar, in cazul in care alte mese au un aparator lateral montat pe fiecare parte a portarului. Asta este ceea ce este cunoscut ca un sistem de „portari 3 oameni”. Ca o curiozitate: cele mai multe mese de fussball americane folosesc acest sistem, desi sistemul „portar 1 om” folosit este mai raspandit in Statele Unite. Sistemul „portar 1 om” este cel mai popular in Europa si multe alte zone ale lumii. Multe mese pot fi convertite de la un sistem la celalalt si inapoi, intre un sistem de „portar 1 om” si „portar 3 oameni” – iata o optiune care adauga o mare versatilitate la o masa.

Fussball este un joc de precizie si, avand o masa de fussball care este chiar usor accidentata, acest lucru va modifica jocul complet putand chiar sa dea cuiva un avantaj. De aceea, este important sa va asigurati ca masa este la acelasi nivel in toate directiile. Cele mai multe mese de calitate au construit un sistem de nivelare pe care il puteti utiliza pentru a pastra masa perfect plana. Picioarele cu o sectiune de surub filetat, care pot fi ridicate sau coborate prin rasucire, sunt cele mai frecvent folosite pe piata. Cu toate acestea, exista si alte optiuni, cum ar fi picioarele telescopice si chiar stivuirea de lamele si blocuri de lemn sub picioare. Sistemul filetat pare sa fie cel mai usor de folosit, si optiunea cea mai robusta disponibila.

masa fotbal

In plus fata de diferitele grade si optiuni de calitate disponibile, trebuie sa se ia in considerare, de asemenea, din ce material vreti sa fie construita masa de fussball. Cel mai comun material folosit este lemnul laminat. Produsele astfel construite sunt foarte robuste si stabile, fara a fi la fel de grele sau de scumpe ca mesele de fussball solide tip mobilier din lemn. In ciuda greutatii reduse si costului, multi inca mai au ideea de a privi masa ca pe o piesa de mobilier ce trebuie sa se incadreze bine in cele mai multe case.

Mesele de fussball din plastic au devenit mai populare datorita preturilor reduse, dar multe dintre ele nu au stabilitatea si durabilitatea necesara unei mese bune. Produsele din metal rezolva aceste probleme, dar la un pret crescut si o greutate mult mai mare. Cel mai bun motiv pentru a cumpara o masa de fussball din lemn laminat este daca aveti nevoie de o masa durabila in timp, caz in care o masa solida de fussball rezistenta la intemperii, facuta dintr-o rasina de inalta calitate, se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastra, deoarece acestea pot sta ani si ani de zile in medii nefavorabile de umezeala si alternante cald cu frig.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.