Arhipelagul Azore – Destinatie turistica de vis

Arhipelagul Azore
Asigurari pentru masina ta - RCA si Casco
Beneficiile angajarii unui avocat

Azore este un arhipelag format din noua insule (Corvo, Flores, Faial, Pico, Sao Jorge, Graciosa, Tercerira, Sao Miguel, San Maria), imprastiate undeva intre Europa si America de Nord. Acest teritoriu autonom este dependent de Portugalia. Arhipelagul Azore

Arhipelagul Azore este un loc privilegiat al iubitorilor de natura, de vulcani, de pescuit sportiv, de sporturi nautice, de scufundari si de observarea cetaceelor. Peisaje magnifice cufundate intr-o uitare totala a istoriei si a timpului – iata o destinatie de vacanta care nu trebuie ratata sub niciun pretext. In Azore nu exista turism de masa. Veti gasi o natura aproape neatinsa de mana omului si multa liniste, situandu-va departe de zgomotoasa viata de noapte si de lungile plaje cu nisip fin, pline de turisti. Iar localnicii sunt foarte prietenosi, se ofera intotdeauna sa ajute si isi intampina foarte deschisi oaspetii.

Nu exista o industrie a turismului in Azore si poate ca nici nu va fi. Toti cei care au vizitat arhipelagul, de obicei turisti in grupuri foarte mici sau cupluri, il vor la fel – pur si neatins de pretentiile unei destinatii turistice foarte populare. Descoperiti insulele pe rand si alegeti-va micul colt de paradis preferat.

https://www.youtube.com/watch?v=S1I05VU_8uQ

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.