Asigurari pentru masina ta – RCA si Casco

Afacerile restaurantelor – cum sa deschizi o pizzerie
Arhipelagul Azore - Destinatie turistica de vis

Detinand un autoturism, cumpararea unei asigurari auto devine o necesitate. In cazul unui accident sau in cazul in care ti se fura masina, asigurarea auto te ajuta sa acoperi daunele sau pagubele. Tu esti cel care decide care asigurare ti se potriveste cel mai bine, cea mai ieftina sau cea care acopera toate daunele dorite. Asigurarile auto se pot imparti in doua categorii distincte: Asigurarea de raspundere civila auto ( RCA ) si Asigurarea Casco, care vine in completarea politei RCA. Va oferim informatiile necesare si cele mai bune preturi pentru asigurari auto online.

Asigurari Auto obligatorii – RCA

Asigurarea de raspundere civila auto, asigurare RCA, este obligatorie pentru toti posesorii de autoturisme din Romania. Deosebirea intre politele societatilor de asiguri auto este data de obicei de preturile oferite,  dar si de ofertele speciale. Un calculator de preturi va ofera posibilitatea a gasi cel mai ieftin RCA prin compararea ofertelor speciale ale fiecarei societati de asigurari.

Asigurari Auto facultative – CASCO – pentru furt si avarii

Autoturismul tau are nevoie de protectie maxima, fie ca este vorba de un autoturism de familie, al firmei sau personal. Printr-o asigurare Casco te asiguri ca masina ta este protejata in caz de accident, furt, vandalism sau orice alte tipuri de dauna.

Asigurare obligatorie RCA

Asigurari Auto Online

Pentru ca asigurarile auto necesita timp si o investitie de multe ori importanta, multe firme din domeniu ofera posibilitatea achizitionarii asigurarilor auto online. Achizitionand online o asigurare RCA sau Casco, aveti posibilitatea sa comparati ofertele societatilor de asigurari auto si sa va alegeti o varianta care se potriveste mai bine cu bugetul alocat.

Cum aleg o asigurare auto?

Daca in cazul asigurarii auto RCA statul obliga conducatorul auto la incheierea unei asigurari obligatorii, in cazul asigurarilor auto Casco, proprietarul masinii decide incheierea acesteia pentru asigurarea linistii ulterioare. In cazul asigurarii RCA, conducatorii auto pot opta pentru o polita ieftina, insa pentru asigurarile Casco, fiecare proprietar poate decide pentru ce suma vrea sa fie asigurata masina.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.