Care sunt cele mai bune culori pentru dormitor?

Culori dormitor
Eliminati petele de cafea din covoare!
De ce sa angajati un expert SEO pentru optimizarea site-urilor

Va intereseaza care sunt cele mai bune culori pentru dormitor? Iata cateva idei…

Una dintre cele mai frecvente intrebari cand e vorba de decorarea unui dormitor este: „Ce culoare ar trebui sa folosesc?”. Desi este o intrebare excelenta, nu este una cu un singur raspuns si acela universal. Preferintele personale, stilul de decorare, bugetul, stilul dumneavoastra de viata si decorul pe tot restul casei joaca un rol in luarea deciziei. Iata cateva sfaturi si idei pentru a ajuta la gasirea celei mai bune scheme de culori pentru dormitorul propriu.

Culori dormitor

Utilizati culoarea preferata

Una dintre alegerile cele mai evidente pentru schema de culoare dormitor este culoarea preferata sau o combinatie de culori. Nu va place albastru, sau maro, sau roz? Oricare ar fi nuanta, exista o nuanta care va arata frumos in camera dumneavoastra. Ganditi-va la culorile care va fac sa va simtiti bine. Aruncati o privire in dulapul dumneavoastra: exista o anumita culoare care dominanta? In camera unde va restaurati energiile, ar trebui sa fiti inconjurat de culorile pe care le iubiti.

Este dormitorul tau decorat intr-un stil specific? Unele teme de decorare au asociate diverse palete de culori. Dormitoarele contemporane sunt, de obicei, minimaliste: au o paleta simpla, limitata la culori neutre sau negru, alb si gri. O multime de albastru, alb si nisip cafeniu sunt semnele distinctive ale temei de plaja, impreuna cu fotografii de rosu, portocaliu sau verde. Va place la tropice? Atunci vei iubi un dormitor decorat in culorile vesele de verde, galben, portocaliu, albastru si roz somon in general asociate cu acest stil plin de culoare.

Inspirati-va dupa o lucrare sau un model

Aveti un covor, lucrari de arta sau alt accesoriu pe care il iubiti? Acestea sunt toate inspiratii fantastice pentru schemele de culoare din dormitor. Daca aveti o fotografie favorita, pictura sau accesoriu – un scaun unic, dulap, sau o lampa, de exemplu, ea va avea culori, texturi si modele pe care le puteti utiliza in dormitor. Acest lucru functioneaza bine in special atunci cand faceti alegerea culorilor pentru dormitorul unui copil.

Culori pentru a ajuta la promovarea somnului

Unele dintre cele mai bune culori dormitor ajuta la promovarea somnului si la relaxare; la urma urmei, asta e destinatia intregii camere. Nuante moi de albastru, verde sau gri pot crea o vibratie de calmare, care va va ajuta sa adormiti.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.