SEO Timisoara – Promovare online prin advertoriale gratuite

Promovare online
Certificat energetic Timisoara - Metode simple de imbunatatire a punctajului

Promovarea prin advertoriale gratuite este o metoda de promovare online si offline prin care redirectionezi trafic, isi cresti notorietatea brandului sau iti faci cunoscut produsul/serviciul. Promovarea prin advertoriale gratuite online iti mai aduce un beneficiu suplimentar:  posibilitatea de a adauga cel putin un link dofollow in interiorul continutului, cu o ancora text la alegere, o metoda excelenta de backlinking ce te va ajuta in procesul de SEO Timisoara.

Spre deosebire de articole online, advertorialul este “Un hibrid intre publicitate si jurnalism ”. Adica nu este nici o reclama evidenta insa nici un articol. Undeva la granita dintre cele doua.SEo Timisoara

Potentialul client va avea intotdeauna o mai mare incredere intr-un advertorial (editorial) decat intr-o reclama evidenta. Limbajul in care este scris un advertorial difera de limbajul promotional si se concentreaza mai mult pe identificarea nevoii clientului, scotand la iveal dorintele clientului, subliniand beneficiile si avantajele produsului/serviciului.

Inainte de a scrie un advertorial, ar trebui sa iei considerare urmatoarele:

  1. Inainte de a incepe, angajeaza un copywriter care are experienta in redactarea de advertoriale. Inmaneaza-i copia ta si toate informatiile tehnice despre produs/serviciu si lasa-l pe aceasta sa se joace cu expresiile si cuvintele.
  2. Concentrati-va pe continut. Scrieti pentru client. Informati-l, nu faceti reclama evidenta. Sugestionati-i produsul, nu i-l bagati fortat pe gat.
  3. Asigurati-va ca articolul este scris intr-o maniera corecta si concisa pentru a spori credibilitatea afacerii dvs. Erorile gramaticale, sensurile echivoce pot dauna credibilitatii advertorialului si implicit afacerii tale.
  4. Repet, scrieti o copie corecta, concisa si cel mai important, utila pentru potentialii clienti
  5. Utilizati vizualizarea creativa si senzoriala pentru a ajuta cititorul sa isi formeze o imagine a produsului/serviciului dvs. Cum se vede? Cum se simte?  Cum se aude? Apelati pe cat puteti la metafore.
  6. Introduceti marturii ale clientilor pentru a adauga dovezi care sustin calitatea serviciului/produsului dvs. Recomandarile din partea unor terte persoane au o mai mare credibilitate decat recomandarile societatii. Este normal ca firma sa isi laude produsele, dar cand lauda vine sub forma de recomandare din partea altor persoane, credibilitatea este sporita.Promovare online
  7. Introduceti un apel la actiune in continut – in acest fel aveti o modalitate de va conecta cu potentialii clienti. Orice demers de acest gen trebuie sa se concretizeze printr-o actiune: fie ca indemnati potentialii vizitatori sa va viziteze site-ul sau fie ca ii indemnati pe acestia sa va cumpere produsul / serviciul. Apelul la actiune poate fi sub forma de text, sau sub forma grafica (butoane, bannere).
  8. Scrieti doua versiuni diferite, impartiti-le si testati-le, pentru a vedea atrage mai multi cititori. Promovati versiunea castigatoare.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.