Inchirieri auto Timisoara aeroport – Cat de dificil este sa faci alegerea corecta?

Inchirieri auto Timisoara aeroport
Certificat energetic Timisoara - Metode simple de imbunatatire a punctajului
Cum sa alegi jucarii sigure pentru copilasul tau

Urmeaza sa pleci intr-o vacanta de o saptamana. O meriti. Lucrezi din greu 5 zile pe saptamana. Apoi lucrezi si mai mult la sfarsitul saptamanii, avand grija de treburile de acasa si din gradina. Urmeaza sa iei avionul catre o destinatie calda, sa scapi de frigul iernii. De asemenea, sa te debarasezi de tot pentru o perioada scurta si sa-ti reincarci bateriile. Avionul decoleaza devreme ziua urmatoare.Inchirieri auto Timisoara aeroport

Odata ce avionul aterizeaza si iti iei bagajul, apare o problema. Cum ajungi de la aeroport la destinatia de vacanta?  Taxiurile sunt scumpe. Daca nu esti familiar cu zona, cum vei sti ca taximetristul nu o ia pe o ruta mai lunga pentru a scoate mai multi bani de la tine? O companie private de transport te va costa si mai mult. Rezervarea unui microbuz care sa vina sa te ia de la aeroport impreuna cu familia nu e ieftin. O limuzina? Inseamna ca ai multi bani.

Ce sa faci?

Apeleaza la un serviciu de inchirieri auto Timisoara aeroport. Dar trebuie sa fii atent de unde o inchiriezi. Locatia de unde vei inchiria poate face o mare diferenta in costul inchirierii. Daca vrei sa economisesti niste bani, nu inchiria masina de la aeroport. Aeroportul va creste costul. Asta datorita taxelor si impozitelor pe care aeroportul le percepe companiilor de inchiriere auto. Aceste taxe sunt pasate catre tine. Pretul de inchiriere al masinii va fi mai mare decat in alte locuri.

Deci, cum procedezi?

Inchiriaza din afara aeroportului. Costul inchirierii va fi mai mic. De asemenea,vei economisi taxele de aeroport. Dar acum trebuie sa ajungi la locatia masinii inchiriate. Asta nu e o problema. Toate firmele de inchirieri auto Timisoara aeroport au autobuze care te vor lua de la aeroport si te vor duce la masina pe care ai inchiriat-o. Calatoria cu autobuzul e gratis. Cand inapoiezi masina, vei fi adus inapoi la aeroport, tot cu autobuzul, gratis.

Toate masinile de inchiriat vin cu rezervorul plin. Asa ca trebuie sa le inapoiezi tot cu plinul facut. Te rog insistent sa faci plinul inainte sa duci masina inapoi. Firmele de inchiriat taxeaza destul de mult extra daca rezervorul nu este plin. Asta va fi foarte scump. Nu este necesar sa fi lovit de acest cost. Aminteste-ti sa opresti la o benzinarie si sa faci plinul la un pret rezonabil.

Masini de inchiriat ieftine Timisoara

Acum ai o masina inchiriata cu care sa te deplasezi pentru o saptamana. Ai economisit suficienti bani prin inchirierea masinii din afara aeroportului pentru a acoperi costurile cu combustibilul si poate chiar taxele de trecere. Ai transport personal si nu ai nevoie de autobuz sau taxi. Bucura-te de vacanta si foloseste masina de la firma de inchirieri auto Timisoara aeroport pentru a vizita cat mai multe locuri interesante.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.