Doriti sa incepeti o afacere de curatare a covoarelor?

Gasirea veterinarului potrivit pentru pisica sau cainele dvs.
Ce probleme poate intampina un arhitect la un proiect?

Deci, doriti sa incepeti o afacere de curatare a covoarelor? Curatarea covoarelor si a tapiteriei poate fi o cariera profitabila si placuta pentru antreprenorii independenti. Costurile initiale pentru industrie pot fi relativ mici, un buget de aproximativ 20 – 25 000 de lei va va oferi o configuratie de baza, cu putin ramas pentru marketing.

Avertisment echitabil, totusi – este o treaba fizica – si, dupa o zi lunga de curatenie, va trebui sa va faceti propriul marketing, contabilitatea si tot ce este necesar pentru ca lucrurile sa continue sa functioneze. De asemenea, nu veti primi nicio plata de concediu sau zile libere platite – v-am descurajat deja?

Pregatire si experienta initiala practica

Inainte de a cumpara orice echipament, cel mai bine este sa participati la o forma de curs de pregatire pentru curatarea covoarelor. De ce? Deoarece fiecare afacere este diferita, vizualizarea instrumentelor de aproape si in actiune va va ajuta sa decideti ce este mai bine pentru dvs. De asemenea, s-ar putea sa va ganditi sa faceti lucrari comerciale, din nou tipul de echipament si modalitatile de realizare a acestei lucrari pot varia foarte mult. Nu este nimic mai rau decat sa cheltuiti pe mii de echipamente, apoi sa va dati seama sase luni mai tarziu ca nu este cel mai bun echipament sau complet nepotrivit.

Va recomandam, de asemenea, sa va alaturati unui forum sau unui grup Facebook si sa solicitati pe forum sa iesiti cu un coleg de curatare de covoare care este aproape de dvs., daca urmariti pe cineva de aproape va va deschide ochii la ceea ce inseamna cu adevarat acest job. Un forum / grup specializat este o resursa de nepretuit pentru orice agent de curatenie, insa nu-l confundati cu antrenamentele reale.

Gestionarea unei afaceri de curatat covoare

Cand incepeti sa castigati un venit din curatarea covoarelor, va trebui sa incepeti sa platiti impozite pe profit.

Accidentele se pot intampla si se intampla, veti avea nevoie de o asigurare, cu exceptia cazului in care doriti sa va ocupati singur. Este, de asemenea, recomandabil sa acoperiti riscurile tratamentului.

Speram ca acest lucru v-a oferit o perspectiva rapida asupra demararii unei afaceri de curatare a covoarelor, evident ca am putea intra in mai multe detalii, daca aveti intrebari, va rugam sa lasati un comentariu mai jos.

Castiguri realiste din curatarea de covoare

Cei mai multi curatatori vor viza in medie curatarea a doua locuinte pe zi, deci daca valoarea medie a unei lucrari este de aproximativ 300 de lei, va puteti astepta sa incasati aproximativ 150 000 lei (brut) pe an, insa de aici trebuie sa scadeti cheltuielile necesare derularii afacerii. Pe masura ce va imbunatatiti marketingul si conducerea afacerii, cheltuielile vor scadea insa. Unii nu vor atinge niciodata aceste cifre, unii nu vor vrea sa o faca, unii vor face asta in primul an … tot ceea ce conteaza este sa fiti multumit!

Unele produse de curatare pot sa coste de doua pana la trei ori mai mult decat altele, modul in care va prezentati si va pretuiti va determina ce puteti vinde, nu subestimati niciodata serviciul. Nu vindeti un produs, vindeti un serviciu si expertiza dvs. Incercati sa evitati concurenta la pret, concentrati-va in schimb pe serviciul dvs., valoarea perceputa si calitatea pe care o aduceti. Clientii care cauta preturi inferioare sunt in mod normal cei care trebuie evitati, foarte putini vor deveni cei pe care ii doriti, adica clienti care revin pe toata durata vietii.

Alti factori de luat in considerare vor fi concurentii locali, cat si locatia dvs. pentru o buna baza de clienti. Un pic de teme facute inainte de a incepe pot valora mult mai tarziu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.