La ce te uiti cand alegi o companie de inchirieri microbuze si autocare in Timisoara

Afla cum sa iti alegi pantofii de mireasa si rochia in mod corect!
Cele mai grave 5 greseli pe care probabil le faceti cu masina dumneavoastra de spalat

Cum alegi

Exista multe motive pentru care oamenii aleg sa apeleze la firme de inchirieri microbuze si autocare in Timisoara pentru nevoile lor de transport, printre care se numara: echipe de sport care au competitii in deplasare, reuniuni de familie – cum ar fi nuntile sau botezurile – excursii de liceu, excursii de o zi si o multitudine de alte motive. Responsabilitatea de a alege o firma cade de obicei pe umerii unei persoane care este desemnata lider de grup. Avand atat de multe companii in domeniu din care sa alegi, cum poti fi sigur ca ai ales compania potrivita?

Cei mai multi oameni obtin oferte de pret de la mai multe firme si, de obicei, aleg varianta cea mai ieftina fara a lua in considerare alti factori importanti. Da, pretul este important, mai ales in cazul situatiei economice de astazi. Cu toate acestea, ar trebui sa se ia in considerare si factorul de siguranta, fiabilitate, starea si varsta autovehiculului, si chiar starea si varsta soferului. Politica companiei in ceea ce priveste contractele si anularile sunt, de asemenea, considerente importante.

Cere sa vezi ce autocar sau microbuz iti va fi inchiriat. Cele mai multe companii de renume au un site cu fotografii ale autovehiculelor oferite. De asemenea, ai putea dori sa vezi personal autovehiculul inchiriat pentru a verifica fotografiile site-ului. Este acesta in stare buna? Anvelopele sunt in stare buna? Parbrizul este spart? Nu trebuie sa fii mecanic autorizat pentru a-ti da seama daca microbuzul sau autocarul este in stare buna de functionare. Ia-te dupa instinct. De asemenea, nu te ingrijora prea mult de varsta masinii. Nou nu inseamna neaparat mai bun. Modelele mai noi au probleme la fel de multe ca si modelele mai vechi. Toate se pot strica, chiar si cu cea mai buna ingrijire. Atunci cand te uiti la un masina, intreba-te: compania de inchrieri microbuze si autocare in Timisoara pare a fi mandra de flota ei? Daca raspunsul este da, atunci este o alegere buna pentru a inchiria.

Compania pe care o ai in vedere are un istoric bun si clienti satisfacuti? Uita-te din nou pe site-ul lor. Cele mai multe companii de renume posteaza recenzii. Daca nu au, cere referinte. Cum reactioneaza compania in cazul unor avarii? Daca ai un grup cu mai multe calatorii intr-o zi, compania are capacitatea de a deservi grupul in cazul in care se intampla ceva cu autocarul? Face parte dintr-o asociatie profesionala sau are acorduri cu alte companii similare pentru astfel de urgente? Intreaba cum au tratat aceasta problema in trecut.

Acum, sa luam in considerare soferul. Acesta trebuie sa fie profesionist, prietenos, si sa aiba cunostinte de mecanica. Cere firmei  de inchirieri autocare si microbuze din Timisoara sa iti aleaga un sofer care se potriveste cu grupul. Daca esti liderul unui grup cu pasageri adolescenti, asigura-te ca soferul nu este un moracanos si ii face placere sa fie in jurul copiilor. Poate ca ai o echipa de sport care are nevoie de transport. Cere un sofer interesat de sport. Conducatorul auto este un factor important pentru calatoria ta. Asigura-te ca afli de la companie totul despre sofer.

Si am ajuns la pret. Da, asta e important. Companiile din acest domeniu se lupta sa se tina la suprafata in acesta situatie economica. Dar nu uita ca o diferenta de 100 lei in pretul impartit la numarul de persoane din grup poate ajunge la doar 3-4 lei pe persoana. Decide care este cel mai important lucru pentru tine si grupul tau si incepe cautarile de acolo. De asemenea, atunci cand folosesti Internetul pentru a cauta microbuze sau autocare, aminteste-ti ca motorul de cautare preia cuvinte cheie. De multe ori, primele rezultate listate nu sunt neaparat companii ce ofera serviciul cautat. Ele pot fi doar intermediari intre tine si companiile de inchiriere microbuze si autocare in Timisoara, lucru ce se traduce intr-un pret final mai mare pentru tine.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.