Merita sa va promovati pensiunea pe Internet prin SEO?

Nu am patit nimic, sunt in regula
Ce este muzica de calitate, apropo?

Promovati-va afacerea online

Stimate proprietar sau manager de pensiune, va doriti sa va extindeti afacerea, sa aveti mai multi clienti si un profit mai mare? Inainte ca un potential client sa aleaga oferta Dvs, este nevoie ca el sa o cunoasca, ceea ce inseamna ca trebuie sa aveti o expunere consistenta a brandului si a serviciilor oferite.

Care sunt optiunile clientului

Majoritatea turistilor sau oamenilor de afaceri care se indreapta spre orasul nostru si au nevoie de un loc de cazare vor cauta pe Google inainte de toate pentru a afla care sunt optiunile, apoi pentru a face eventuale comparatii de pret, locatie, calitate, etc. De exemplu, unii cauta pensiuni ieftine, iar altii cauta o pensiune in centru. Daca site-ul Dvs se afla prea departe de clickurile clientilor interesati, inseamna ca afacerea Dvs nu se va afla printre optiuni, deci aveti sanse zero la acel client. Studiile de caz arata ca, intr-o majoritate covarsitoare, userii se vor opri la un website situat pe prima pagina a rezultatelor Google, rareori ajunngand pe pagina a doua a rezultatelor.

Ce cauta clientii?

Criza economica ne obliga pe toti sa avem mai multa grija de buget si sa nu facem cheltuieli fara rost. Probabil de aceea, numarul userilor care cauta pensiuni ieftine este in crestere. Nimeni nu mai isi permite sa faca greseli financiare, Dvs de ce v-ati permite sa pierdeti clienti prin lipsa de implicare?

Competitivitate crescuta

Numarul de pensiuni a crescut vertiginos in ultimii ani, insa numarul de clienti nu a tinut pasul – partial din cauza crizei economice. Pe masura ce competitia este mai puternica, batalia pentru fiecare client devine mai acerba, si fiecare afacere trebuie sa arunce in lupta arme mai eficiente de marketing si adevrtising. Marketingul online este o astfel de arma pe care din ce in ce mai multi proprietari de pensiuni au inceput sa o foloseasca, si sa ii descopere beneficiile. Este si timpul Dvs!

Website-ul Dvs pe prima pagina

Alegeti sa va promovati site-ul (chiar sa creati unul), si incepeti sa atingeti mai multi potential clienti, sa primiti mai multe comenzi, sa va cresteti afacerea. Costul acestei investitii este mult prea mic comparat cu costul de a nu face nimic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.