Organizeaza-ti spatiul de lucru cu fisete metalice ieftine si putina imaginatie

Modernizeaza-ti afacerea instaland un aparat de aer conditionat
Servicii de reparatii electrocasnice – Cum sa pornesti cu dreptul

Fie ca biroul de acasa este desemnat ca spatiu pentru conducerea unei afaceri sau pur si simplu un spatiu pentru plata facturilor si organizarea programului tau, meriti mai mult decat niste fisete metalice ieftine si un scaun suplimentar de umplutura intr-un colt de rezerva. De ce? Un birou care reflecta designul si confortul restului casei tale este un loc in care doresti sa arzi uleiul la miezul noptii. In continuare sunt cateva sfaturi pentru crearea unui spatiu fermecator si practic.

1. Locatie, locatie, locatie. Vei petrece probabil multe ore in biroul de acasa, asa ca nu ai de ce sa stai intr-un spatiu rigid (de exemplu sa inghesui un birou minuscul intr-un dulap fara ferestre pentru a pastra intacta camera de oaspeti utilizata rar). De asemenea, ia in considerare fluxul de trafic si capacitatea ta de a rezista la distrageri. Lucrezi cel mai bine in locuri cu galagie, sau ar trebui sa fie ascuns biroul, la distanta de ceilalti, intr-un spatiu linistit? In cazul in care clientii vor trece pe la biroul tau, atunci ai nevoie de un spatiu privat cu spatii multiple de asezare.

2. Nu sacrifica forma pentru functie. Biroul, niste fisete metalice ieftine si alte spatii de stocare ar trebui sa lucreze pentru tine si nu invers. Ia in considerare fluxul de lucru si ce elemente ai nevoie la indemana inainte de a investi in mobilier, iar apoi uite-te dupa piese, care sunt atat frumoase cat si functionale. Mobilierul de birou ar trebui sa se completeze cu alte camere din casa ta in loc sa tipe „cabina fara suflet”. In cazul in care casa ta are un decor traditional, din lemn cald si moale, atunci niste scaune confortabile sau o canapea mica sunt ideale daca ai spatiu. Un birou de acasa contemporan se poate caracteriza prin piese artistice sau mobilier din metal modern.3. Investeste intr-un scaun mare. Petreci ore bune in scaunul de birou; asadar un scaun frumos, ergonomic si confortabil va merita fiecare ban.

4. Vopseste peretii intr-o culoare care iti place. Uita de biroul bej: ai nevoie de o culoare care iti pune motoarele in functiune. Pentru unii oameni, asta inseamna o culoare stralucitoare si vesela , cum ar fi verde sau portocaliu. Altii au nevoie de o nuanta linistitoare, cum ar fi verde botanic sau albastru marin, pentru a lucra. Afla mai multe despre modul in care anumite culori iti pot afecta starea de spirit.

5. Ofera-ti o priveliste. Pozitioneaza biroul undeva de unde te poti uita la ceva mai interesant decat un perete gol (chiar daca iti place culoarea) atunci cand arunci o privire in sus de la calculator sau din fisetele metalice ieftine. Lumina naturala a unei ferestre este ideala, dar daca esti intr-un spatiu fara ferestre, atarna o imagine frumoasa deasupra biroului, sau pozitioneaza scaunul astfel incat sa fie fata in fata cu usa.

6. Selecteaza accesorii placute. Doar daca nu vrei un aspect contemporan, alege accesorii care sporesc sentimentul de confortabilitate in biroul de acasa, cum ar fi o cana draguta, un suport de creion amuzant, carnetele trendy si note lipicioase, si un cos de hartii decorative. Infasoara tabla intr-o tesatura superba, si ascunde rafturile de carti sau fisetele metalice ieftine utilitare in spatele unor perdele facute din acelasi material. Prinde afise inspirationale pe pereti, sau pur si simplu opera de arta a copiilor.7. Inspira-te. Infiinteaza un mini-altar – cateva nimicuri indragite, o piesa de arta incadrata, o fotografie speciala pe birou – una care te motiveaza pentru a crea si / sau pentru a termina munca astfel incat sa poti iesi de acolo cat mai repede. Un afis din Paris poate canaliza muza ta interioara, sau o fotografie a copiilor tai pe fisete metalice ieftine ar putea sa iti reaminteasca ca ai face totul pentru ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.