Promovare site eficienta prin intermediul SEO

Alegerea mesei de fussball corecte
Ce face un filtru de apa cu lampa UV si cum functioneaza

Exista mai multe moduri pentru a asigura o promovare site calitativa, fara a cheltui o avere, asa ca aici iti ofer cateva sfaturi valoroase cu privire la o strategie de promovare site prin SEO, precum si alte cateva sfaturi de marketing online.

Cumparaturile on-line sunt, in prezent, in crestere, cu o rata de 35% de la an la an, dovedind ca Internetul este un loc minunat pentru ca intreprinderile sa poata depasi recesiunea economica. Cu o idee buna si un pic de cercetare, firmele mici pot gasi si exploata o nisa profitabila, ce presupune costuri foarte mici pentru a concura cu succes cu intreprinderile mai mari. Acestea sunt cateva sfaturi pentru cum profita de aceasta oportunitate.

Analizeaza comportamentul de cautare. Petrece timp cercetand ce fraze folosesc utilizatorii online pentru a gasi produsele pe care le vinzi. Foloseste instrumente specifice pentru a identifica care sunt cele mai utilizate pe scara larga, dar si pe cele care produc mai putine rezultate de cautare. Aceste fraze iti vor oferi cea mai buna rentabilitate pentru promovarea site-ului. De asemenea, incearca sa tastezi cuvinte in Google pentru a vedea cum se autocompleteaza, acelea sunt alte fraze cheie.

Optimizeaza site-ul pentru Google. Majoritatea consumatorilor vor gasi un nou site prin intermediul unui motor de cautare online. Google detine 88% din piata, asa ca asigura-te ca site-ul tau se claseaza bine in topurile Google.

promovare site

Optimizarea de pagini: In casuta de cautare Google, introdu fraza pentru care doresti sa optimizezi, urmata de un spațiu, apoi: www.siteultau. Prima pagina listata de pe site-ul tau va fi cel mai usor de optimizat pentru acea fraza.

Creaza meta descrieri inteligent: Meta descrierea pentru fiecare pagina ar trebui sa fie considerata ca fiind o copie de publicitate, ce este prezentata utilizatorilor in rezultatele lor si trebuie concepute astfel incat sa convingi utilizatorului sa acceseze pe site-ul promovat de tine. Cuvinte cheie meta sunt irelevante si nu sunt utilizate de catre Google.

Optimizeaza elementele importante. Fiecare fraza cheie ar trebui sa fie inclusa in mod natural in textul paginii pe care o optimizezi de cel putin trei sau patru ori. Intotdeauna include fraza-cheie in eticheta <Titlu>. Această eticheta nu ar trebui sa fie mai lunga de 8-9 cuvinte – de aceea este dificil sa optimizezi o singura pagina pentru mai mult de trei sau patru fraze. Foloseste fiecare fraza cel putin o dată intr-un paragraf sau subpragraf, in etichetele <H1>, <H2> sau <H3>. Ai grija sa nu supra-optimizezi. Daca Google crede ca ai incercat sa incluzi acele cuvinte sau fraze fara a avea o constructie naturala, te va pedepsi. Scrie pentru utilizatorii pe care ti-i doresti pentru site-ul promovat de tine, dar cu robotii motoarelor de cautare in minte.

Promovare Site http://promovare-seo.net from Promovare Seonet on Vimeo.

Acorda atentie link-urilor tale. Cu cat ai mai multe link-uri de la site-uri calitative, cu rang inalt și relevante, cu atat iti va creste si tie rangul. Daca ai posibilitatea, gaseste link-uri text care sa contina cuvinte cheie relevante. Ai mare grija cu reprocitatea link-urilor. Link-urile nu ar trebui cumparate NICIODATA. Punct de vedere tehnic, atunci cand te oferi sa intorci un link pentru a primi altul, comiti un act de cumparate a acestuia. In mod ideal, toate link-urile ar trebui sa fie naturale, de aceea cel mai important lucru este sa ai un continut pe care oamenii doresc sa il impartaseasca (de exemplu,un blog ce raspunde la intrebari). Contribuie la forumuri si grupuri de discutie, incluzand un link text in semnatura ta. Dar, pe forumuri, nu deranja oamenii sau incerca sa fortezi oamenii sa acceseze site-ul tau. Cele mai multe forumuri va utiliza etichete Nofollow oricum, dar ele sunt totusi o buna metoda de promovare site. Crearea legaturilor este un teren minat … dar unul foarte important prin care va trebui sa treci.

Uita-te la competitori. Vezi ce face concurenta ta. Daca au rulat un banner publicitar pentru cateva saptamani si apoi au renuntat la el, probabil ca acesta nu a fost de folos – asa ca nu pierde bani facand acelasi lucru. In schimba, tot ce rezista trecerii timpului reprezinta un caz de buna practica si merita incercat. De asemenea, cauta-i pe Facebook, Twitter si alte platforme social media pentru a vedea ce idei bune poti copia.

Promoveaza-te pe platformele social media. Social media este gratuita si tot mai multi oameni isi incep calatoriile de cumparare de acolo. Facebook si Twitter sunt cele mai mari, dar exista altele importante, cum ar fi Pinterest și Snapchat.

Asigura-te ca site-ul tau este rapid si raspunde repede comenzilor. Google scade rangul site-urilor care sunt lente sau nu apar in mod corespunzator pe dispozitive mobile, lucru ce nu ar fi benefic pentru tine daca iti doresti o promovare site calitativa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.