Sfaturi pentru depozitarea hainelor aduse de la curatatorie

Intrebati-va electricianul auto: este timpul pentru service?
Gasirea veterinarului potrivit pentru pisica sau cainele dvs.

Probabil eliberati spatiu de cateva ori pe an prin depozitarea hainelor de sezon. Vreti ca hainele dvs. curatate chimic sa fie gata de purtat cand va veni timpul, asa ca depozitarea adecvata este o necesitate. Sa analizam cateva sfaturi de depozitare care va vor ajuta sa va protejati hainele curatate chimic.

Utilizati un serviciu de curatare chimica la domiciliu inainte de depozitare

Nu ar trebui sa depozitati niciodata haine murdare. In primul rand, petele si mirosurile se pot instala in timpul depozitarii, ceea ce le face mai greu de curatat atunci cand este timpul sa purtati din nou hainele. De asemenea, petele si mirosurile pot atrage insecte. Apoi, ati putea ajunge cu gauri in haine din cauza unei infestari cu insecte. Astfel, contactati un serviciu de curatare haine la domiciliu pentru a va improspata hainele la sfarsitul sezonului. Odata ce le primiti inapoi, veti fi gata sa le depozitati.

Alegeti un spatiu de depozitare cu temperatura controlata

In continuare, trebuie sa va ganditi unde va veti depozita hainele. Desi s-ar putea sa doriti sa va aruncati hainele in pod, aceasta este o idee proasta, daca nu este izolat si climatizat. In schimb, trebuie sa alegeti o zona cu temperatura controlata. De asemenea, selectati o zona intunecata, astfel incat hainele dvs. sa nu fie expuse la razele UV.

Multi oameni pastreaza hainele sub pat sau intr-un alt dulap. De exemplu, daca aveti un dormitor pentru oaspeti, puteti folosi acel dulap pentru hainele de sezon. Astfel, imbracamintea dumneavoastra va primi protectia de care are nevoie in timpul iernii sau verii.

Alegeti ce veti pune pe umeras vs. ce veti impaturi

Apoi, trebuie sa va uitati prin haine si sa decideti ce sa puneti pe umerase si ce sa impaturiti. Asigurati-va ca impaturiti imbracamintea care se intinde usor. Aceasta include pulovere si tricotaje.

Pe de alta parte, trebuie sa puneti pe umerase articole de imbracaminte care sunt predispuse la cute. Un serviciu de curatatorie chimica la domiciliu va returna hainele fara sifonari si le puteti pastra asa, asezandu-le pe umerase. Acestea includ rochii, costume, camasi de rochie si bluze.

Depozitarea hainelor impaturite

Unii oameni aleg cutii de carton pentru depozitarea hainelor impaturite. Cu toate acestea, cartonul atrage daunatori, asa ca ati putea ajunge la o infestare atunci cand va scoateti hainele din depozit. De asemenea, cartonul nu tine umezeala. Din acest motiv, o scurgere va poate strica hainele daca le depozitati intr-o cutie de carton.

In schimb, alegeti recipiente din plastic. Apoi, asezati hartie absorbanta fara acid intre fiecare articol impaturit. Puneti o haina peste alta, dar nu umpleti recipientul prea mult. Trebuie sa va lasati spatiu pentru ca imbracaminte sa respire. De asemenea, puneti hainele mai grele in partea de jos, urmate de hainele mai usoare deasupra. Acest lucru va ajuta, de asemenea, imbracamintea sa respire in timpul depozitarii, conform Spalatorie-curatatorie-haine.ro.

Depozitarea hainelor pe umerase

In continuare, va trebui sa va depozitati articolele pe umerase. Alegeti umerase grele din lemn sau captusite pentru imbracamintea dvs. Dupa ce ati pus hainele pe umerase, va trebui sa le fixati in pungi pentru a le proteja. Evitati sa folositi pungi de plastic pentru imbracaminte. Hainele dvs. nu pot respira in plastic. In schimb, ar trebui sa folositi pungi de imbracaminte din bumbac. Materialul va va proteja imbracamintea in timp ce permite aerului sa circule.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.