Firma curatenie Timisoara

Cum alegi un serviciu de curatenie pentru acasa

Curatenia casei in care locuiesti iti poate ocupa destul de mult timp si va fi foarte dificil sa-ti gasesti timpul necesar printre atatea alte activitati zilnice. Daca situatia financiara iti permite sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie din Timisoara vei castiga timp pretios, iar casa ta va straluci de curatenie. Probabil exista deja mai multe companii ce desfasoara servicii de curatenie in zona in care locuiesti. Pentru a o alege pe cea mai potrivita trebuie sa tii cont atat de nevoile tale, cat si de reputatia sau specializarea companiei respective.

Decide ce spatii doresti sa cureti

Poti opta sa apelezi la serviciile acestora in special pentru locurile dificile din casa ta, precum bucataria si baia principala. Alte familii doresc o curatenie completa a intregii locuinte. De asemenea trebuie sa te hotarasti daca ai nevoie de servicii suplimentare din partea firmei – precum curatarea plintelor sau spalatul geamurilor. Multe companii nu vor sterge geamurile deoarece nu doresc sa lase dungi sau sa deterioreze zugraveala si astfel va trebui sa apelezi la serviciile unei firme specializate

Estimeaza cat va dura curatarea locuintei

Majoritatea firmelor de curatenie din Timisoara te vor intreba cat de mare este casa, cate dormitoare si bai are, si cat de des faci curat. Pentru un dormitor si o baie sunt necesare cam doua ore jumatate iar curatarea bucatariei necesita alte 1-2 ore. Daca nu ai facut curatenie in ultima perioada, timpul necesar poate creste. Avand aceste informatii suplimentare vei putea stabili ce iti poti permite.

Decide cat de des ai nevoie de serviciile lor

In functie de necesitatile familiei tale poti avea nevoie de serviciile firmei de curatenie o data sau de doua ori pe luna. Daca ai un buget mai mare si un program aglomerat poti opta pentru vizite mai frecvente. Poti de asemene crea un program variat prin care acestia sa se ocupe de camere diferite in fiecare saptamana.

Cumpara-ti singur produsele de curatenie daca ai preferinte

Deoarece sunt mai costisitoare, cele mai multe firme de curatenie nu vor folosi substante de curatat naturale. Dar daca nu doresti folosirea produselor chimice in casa ta sau daca ai anumite produse preferate, poti cere firmei sa foloseasca produsele tale. Vei putea astfel negocia un pret mai mic folosind produsele proprii. Intreaba potentialul reprezentant daca doreste sa aiba aceasta conversatie cu tine.

Stabileste-ti bugetul

Inainte de a solicita serviciile unei firme de curatenie din Timisoara verifica-ti bugetul. Fii sigur ca stii exact cat esti dispus si cat doresti sa platesti companiei. Acest lucru te va ajuta sa refuzi serviciile companiilor ale caror preturi iti depasesc bugetul si de asemenea iti vor da ocazia sa iei decizii informate in legatura cu serviciile pe care ti le permiti.