Cat de greu este sa porniti un serviciu de foliere a ferestrelor

Ferestrele ofera o sursa de lumina; dar ele pot fi o problema daca lasa sa patrunda prea multa lumina. Aceasta este o sansa excelenta de a incepe o afacere serioasa de foliere a ferestrelor.

Ferestrele ofera o sursa de lumina si aer proaspat, dar ele pot deveni un neajuns atunci cand lasa sa patrunda prea multa lumina, provoaca caldura si compromit intimitatea. Aceast fapt deschide o oportunitate pentru antreprenori de a incepe o afacere – acoperirea ferestrelor cu un strat subtire de plastic pentru a le proteja de lumina si caldura si pentru a asigura intimitatea. Folierea ferestrei se aplica la case sau in automobile. Daca planuiti sa incepeti o astfel de operatiune, concentrati-va pe rentabilitate de la inceput pentru a va asigura ca afacerea dumneavoastra va fi una de succes.

De ce oamenii doresc sa isi folieze ferestrele ?

Indiferent daca operatiunea este pentru o masina sau o casa, motivele pentru care oamenii doresc sa faca acest lucru sunt aceleasi:

  • Confidentialitate: Unul dintre principalele motive pentru care oamenii isi foliaza ferestrele este faptul ca nu doresc ca altii sa vada ce se intampla in interiorul masinii sau casei lor.
  • Protectia impotriva radiatiilor UV: Potrivit specialistilor, 90% din totalul cancerului de piele este cauzata de radiatiile UV provenite de la soare. Ferestrele tratate pot bloca pana la 99,9% din aceste raze daunatoare.
  • Reducerea caldurii: Ferestrele fumurii pot reduce caldura in masina si in casa. De fapt, unii producatori ofera pelicule colorate care pot bloca intre 41 si 70% din energia termica.

Foliere automobil

Invatarea afacerii

In timp ce este posibil sa invatati pe cont propriu, cel mai bun mod de a invata este sa obtineti un loc de munca intr-o firma care foliaza ferestre si sa va instruiti acolo. Poate dura intre trei si patru luni pentru a dobandi abilitatile necesare, si a castiga suficienta experienta pentru a va putea incepe propria afacere.

Echipamente necesare

Costul initial de pornire pentru o afacere de montaj folie auto este relativ scazut. Puteti incepe cu doar 300 de lei si un spatiu necesar, dar daca doriti sa incepeti corect, ar trebui sa cheltuiti intre 3000 si 4000 de lei. Echipamentul de care aveti nevoie include:

  • Filme folie colorate. Marcile cunoscute includ Suntech si Llumar.
  • Lame
  • Cutitul de prindere
  • Raclete
  • Razuitor

Iata deci o afacere care se poate porni foarte usor, nu necesita finante puternice, si care promite castiguri destul de consistente. Multa bafta!