Folie auto in Timisoara

Doriti sa va montati folie auto si cautati un service auto din Timisoara care sa va ajute? In continuare gasiti o lista cu firme sau persoane fizice autorizate sa efectueze aceasta operatiune:

 

Motorkraft

Localizare: Str. Stan Vidrighin [fosta Calea Buziasului] nr. 18 , Timisoara.

Website: https://www.motorkraft.ro/

Telefon: 0720 248 949


Cosmetica Auto Timisoara

Localizare: Str. Lisabona nr. 13,  Timisoara.

Website: https://www.cosmeticaautotm.ro

Telefon: 0724.206-791


Bonifol

Localizare: Calea Torontalului nr. 44, Timisoara

Website: http://www.bonifol.ro

Telefon: 0726.916-826


7 Avantaje ale utilizarii de folie auto

Oamenii folosesc folie auto pentru o varietate de motive, astfel incat, indiferent daca esti un sofer constient de moda ori un parinte preocupat de siguranta (sau un pic din ambele), sigur vei gasi cateva motive pentru care sa faci acest pas; unele dintre motivele cele mai importante le gasiti mai jos:

Confort sporit

Folia auto este o buna optiune daca ai copii pe bancheta din spate – aplicata pe ferestre, aceasta poate reduce caldura care intra in masina cu pana la 46% (utilizand o folie de 5%). Acest lucru pune mai putin la munca unitatea de aer conditionat a masinii (si, prin urmare reduce costurile de combustibil), permitand totodata vehiculului sa se raceasca mai repede, chiar si atunci cand temperatura este ridicata in afara sa.

Blocarea razelor UV

Toate foliile auto filtreaza 99% din razele UV, si, deoarece aceste radiatii sunt cauze de imbatranire a pielii si a cancerului de piele, folosirea foliilor nu poate fi un lucru rau. Lucru grozav pentru familii; lucru grozav pentru toata lumea!

In plus, combinatia dintre razele UV si caldura solara poate provoca estomparea culorii tapiteriei interioare a masinii, precum si deteriorarea materialelor plastice; o folie auto aplicata de profesionisti va ajuta sa va puteti pastra masina si sanatatea pentru mai mult timp.

Cresterea sigurantei

Un alt lucru important pentru parinti si soferii care transporta regulat pasageri, dar, de asemenea, avut in vedere de catre oricine: sticla auto este temperata (securizata), ceea ce inseamna ca, daca se sparge, nu sunt generate cioburi care ar putea sa raneasca in vreun fel pasagerii. Folia pentru fereastra va tine cioburile de geam pe loc, protejand orice persoana aflata in interior de la un prejudiciu, daca lucrul cel mai rau, un accident, se intampla. Daca acest lucru este ceva de care ati dori sa beneficiati, dar nu doriti ca ferestrele masinii dumneavoastra sa fie colorate, putem obtine folii transparente care isi fac treaba la fel de bine.

Securitate sporita

Daca ei nu pot vedea ceea ce se gaseste in masina, este mai putin probabil ca spargatorii sa riste spargerea masinii. Geamurile fumurii, de asemenea, pot face mult mai dificila patrunderea raufacatorilor in masina, deoarece acestea retin cioburile de geam in loc, si astfel furtul va dura mai mult – ceea ce nu este ideal pentru un hot oportunist. Categoric merita, avand in vedere ca ati investit niste bani frumosi in sistemul de sunet – ori, de asemenea, daca plecati vreodata lasand ceva in masina, inclusiv caruciorul sau scaunul auto pentru copii.

Orbire redusa

Practic, o folie auto de calitate tine razele soarelui departe de ochii pasagerilor si le opreste de la a interfera cu consolele de jocuri si de divertisment, precum si cu alte gadget-uri care au ecrane LCD sau LED. Putem, de asemenea, sa aranjam o banda de folie mai inchisa la culoare ca parasolar de-a lungul partii de sus a parbrizului, care nu va contraveni reglementarilor, dar va ajuta pentru a mentine soarele departe de ochi – in special in lunile de iarna, cand soarele este redus la orizont.

Imbunatatesc aspectul vehiculului

Evident, chiar si cu numeroasele sale beneficii, unii oameni pur si simplu adora estetica geamurilor fumurii, si poate imbunatati aspectul unei masini noi sau chiar mai vechi.

Cresterea gradului de intimitate

Un motiv bun pentru soferii profesionisti si familii, precum si pentru cei care pretuiesc pur si simplu viata lor privata – nu trebuie sa va mai temeti vreodata ca pasagerii din autobuzul trecut pe langa dumneavoastra arunca o privire curioasa atunci cand dumneavoastra (sau copii) sunteti in plina schimbare rapida de haine pe bancheta din spate; in plus, cu o folie auto de nuanta mai inchisa aplicata pe geamuri, puteti vedea in continuare afara, in timp ce ferestrele sunt opace pentru oricine din afara masinii.