Inchirieri auto in Timisoara

In continuare gasiti o lista cu firme de inchirieri auto care isi desfasoara activitatea in Timisoara, impreuna cu informatii care sa va ajute sa le contactati mai usor:

Maya Rent-a-car

Localizare: P-ta Crucii nr. 1, Timisoara

Telefon: 0723393408

Website: https://rentacarmaya.ro


Novum Rent-a-car

Localizare: Strada Garii Nr.12B, Timisoara

Telefon: 0786.120-084

Website: https://www.novumtimisoara.ro


City Car

Localizare: Ghiroda, Str.Aeroport nr.2, Biroul CITY CAR

Telefon: 0256.386-090, 0742.106-754

Website: http://www.citycar.ro


West Rent-a-car

Localizare: Aleea Cristalului, nr.2A, ap.4, parter, Timisoara

Telefon: 0749.540-954

Website:http://west-rent-a-car.com/


Care sunt pasii de parcurs inainte de a inchiria un automobil?

Cand apelati la o firma de inchirieri masini in Timisoara incheiati un contract de transport. Acesta este un exemplu de operatiuni private pe care oamenii le solicita pentru o excursie catre o anumita destinatie. Exemple de acest tip sunt taxiurile, masinile inchiriate si autobuzele. Contractele de transport sunt mai scumpe decat serviciile publice de transport in comun, pot calatorii in locuri unde autobuzul sau metroul nu ajung si la ore la care serviciile publice de transport nu au program. Din fericire, in Timisoara sunt disponibile destule servicii ieftine de inchirieri auto. Totusi, intrucat sunt multe companii de profil pe piata, trebuie sa stiti care este cea potrivita pentru banii ce urmeaza sa-i platiti.

Primul lucru ce trebuie facut inca inainte de a ajunge la destinatie este sa cautati firme de masini de inchiriat locale. Internetul si Paginile Aurii au listate zeci de companii din care puteti alege, deci acesta este cea mai usoara parte a procesului. Urmatorul pas este sa micsorati lista companiilor. Puteti face asta prin luarea in considerare a locatiei. Cat de departe este firma de car rental de aeroport? Sau, este aproape de locul unde veti fi cazat? Locatia companiei de rent a car ar trebui sa fie primul criteriu de sortare. Deci  luati cunostinta de cat mai multe firme de inchirieri masini din orasul de pe Bega.

Urmatorul lucru de pe lista procesului de inchiriere este tipurile de masini pe care firmele le ofera spre inchiriere. Majoritatea separa masinile pe diferite clase: economica, de mijloc, de lux, vehicule mari. Au masini cu facilitati cum ar fi GPS sau alarma? Sunt de incredere marcile de masini puse spre inchiriat? Daca marcile masinilor nu sunt de incredere, atunci probabil ca asa este. Un serviciu ieftin de inchirieri auto nu inseamna sa faceti rabat de la confort. Alegeti o companie ce ofera marci cunoscute de masini cum ar fi Ford,Toyota, Opel, Audi, Mercedes, etc.Inchirieri masini Cluj

Urmatorul pas al procesului este sa cunoasteti regulile de utilizare a autovehiculului. Este important sa aflati daca firma de rent a car are asigurare auto si de inchiriere. Este o masina pentru non-fumatori? Ce se intampla daca masina este avariata accidental? De asemenea, trebuie sa verificati la fiecare companie daca puteti rezerva un anumit tip de masina. Trebuie sa cunoasteti bine politicile acestora, astfel incat sa nu existe probleme de interpretare in caz de avarie, pierdere, precum si celelalte posibilitati. Intrebati fiecare companie de inchiriat automobile ce tip de asigurare primiti la fiecare vehicul in parte. Alegeti compania cu cel mai solid plan de asigurare.

Cercetati preturile de inchirieri masini in Timisoara pe Internet. Verificati preturile pe diverse site-uri care fac comparatii de preturi, precum si site-urile marilor companii de inchirieri pentru oferte speciale. Preturile vor varia in functie de tipul masinii inchiriate. Marja ideala ar trebui sa fie cel mult 30 Euro in prima zi, si in jur de 20-25 pentru zilele urmatoare. Bineinteles, acest lucru depinde si de marca si modelul automobilului ales.