Infiintari firme Timisoara

Ce ii face pe oameni sa porneasca o afacere?

Este interesant sa observam ce ii face pe timisoreni sa isi infiinteze o firma. Deschiderea unei afaceri pe cont propriu necesita bani, multe ore de munca grea, rabdare si constientizarea faptului ca probabil nu veti obtine foarte multi bani in prima parte de viata a companiei. Ba chiar este posibil ca afacerea dumneavoastra sa esueze. Conform SBA SUA (Administrarea Micilor Afaceri), aproximativ 30% din afacerile noi isi inchid portile in primii doi ani de la infiintare. Cu toate acestea oamenii continua sa fondeze afaceri intr-un mod destul de regulat. Exista numerosi factori cu care antreprenorii se confrunta atunci cand iau decizia de a merge pe cont propriu.

Implicarea in afaceri

Un antreprenor este motivat uneori sa isi deschida o afacere datorita faptului ca simte acea nevoie de a se implica personal in toate aspectele si operatiunile companiei. Antreprenorul doreste sa fie parte a echipelor de design, vanzari, marketing, inginerie si productie. Un antreprenor “simte” intr-un anumit fel modul in care trebuie condusa o afacere pentru a avea succes, si www.infiintare-firme.net ne informeaza ca acest lucru motiveaza antreprenorul sa-si deschida propria afacere in Timisoara si sa se implice in mod direct.

Fa-o personal!

Un antreprenor poate simti uneori ca facand afaceri cu o mare corporatie sau lucrand pentru o companie mare, lucrurile pot deveni foarte impersonale. Impulsul de a infiinta o firma vine din dorinta de a aduce o atingere personala in activitatea de a crea venituri.

Fii la conducere!

Anumiti antreprenori isi fondeaza propria afacere deoarece doresc sa fie proprii sefi, si sa conduca operatiunile zilnice ale unei companii. Antreprenorul doreste sa fie acela care ia deciziile de afaceri importante, care influenteaza directia ce o va urma compania, care face apel la dezvoltarea produselor si actiunile de marketing, fiind astfel responsabil pentru fiecare aspect al functionarii companiei.

Nevoia financiara

Anumiti antreprenori din Timisoara sunt condusi sa-si deschida propria afacere din pura necesitate. Daca o slujba nu ii ofera un venit suficient, un antreprenor poate porni un job secundar pentru a obtine un venit suplimentar, iar ulterior il poate transforma intr-o afacere cu norma intreaga.

Realizare

Pentru anumiti oameni, detinerea unei afaceri de succes ofera un sentiment de implinire. Acestia simt ca ofera un serviciu de valoare clientilor si se mandresc cu faptul ca fac cea mai buna treaba posibila. Multi antreprenori din Timisoara ofera inapoi comunitatii din care fac parte prin donatii si participarea la evenimente caritabile. Aceasta stare de realizare si mandrie este un factor important in decizia de a incepe o afacere.