Instructor auto Timisoara

Cum alegeti un instructor auto?

Pentru inceput, va puteti intreba prietenii sau familia pentru a va recomanda un instructor auto din Timisoara.

Scoala de soferi sau independent?

Unii instructori auto lucreaza pe cont propriu, adica sunt independenti, in timp ce altii fac parte din scoli de soferi mai mari. Indiferentce varianta alegeti, asigurati-va ca ii vorbiti direct pentru a va asigura ca va place si va simtiti confortabil cu el. La fel ca in orice serviciu pentru care platiti, adesea este cel mai bine sa va uitati in jur si sa comparati cel putin doi sau trei furnizori (sau scoli de soferi) inainte de a lua decizia finala.

Ce calitati ar trebui sa cautati ?

Ca orice profesori, unii instructori auto vor fi mai buni ca altii. Unii oameni au auzit povesti despre un instructor caruia ii placea sa asculte muzica rock la volum ridicat in timpul lectiilor. Un altul a inclus drumul la macelarie pentru a face cumparaturi pentru sotie ca o parte esentiala in fiecare lectie de condus. Dar din fericire, astfel de exemple sunt rare.

Instructorii auto buni ar trebui sa foloseasca la maxim timpul din lectia dumneavoastra. Ar trebui sa aveti intreaga lor atentie pe timpul lectiei, fara opriri pentru a lua sau a lasa pe cineva, pentru a face plinul cu benzina sau pentru a efectua apeluri telefonice. Nu ar trebui sa tipe sau sa va faca sa va simtiti inconfortabil in niciun fel, chiar daca lucrurile nu merg bine.

Instructorul dumneavoastra auto din Timisoara ar trebui intotdeauna:

 • Sa fie punctual
 • Sa ajunga intr-o masina curata si bine intretinuta
 • Sa aiba pregatit un plan de lectie.

Tineti minte, dumneavoastra sunteti clientul si platiti pentru a invata sa conduceti. Daca sunteti nemultumit de lectiile de condus sau de profesor, incercati sa discutati asta diplomatic pentru a rezolva orice probleme. Daca nu se schimba nimic, atunci puteti decide sa gasiti pe altcineva pentru asta.

Lista de verificat

Am alcatuit o lista pentru lucrurile pe care sa le aveti in vedere cand incercati sa alegeti pe cineva sa va ajute sa invatati sa conduceti.

Timpul si locatia

 • Va invata in zona dumneavoastra locala? De exemplu, aproape de locuinta dumneavoastra, de locul de munca sau de liceu.
 • Este disponibil la orele care vi se potrivesc? De exemplu dupa lucru si in weekend-uri.

Costurile lectiilor de soferie si materialele

 • Cat de mult cere instructorul auto din Timisoara (tineti minte ca cel mai ieftin nu e mereu cel mai bun)? Costul acopera predarea pentru o ora intreaga si exclude timpul de luat si lasat intr-o locatie?
 • Cat dureaza lectia de condus? Unii instructori vor dori sa va ofere lectii de doua ore. Acesta poate fi un timp lung chiar si pentru soferii cu experienta. Ar putea fi mai convenabil pentru el, dar o lectie mai lunga poate fi obositoare si demoralizanta pentru dumneavoastra.
 • Puteti incerca o lectie initiala pe gratis, sau cu un discount, pentru a vedea daca va veti potrivi?
 • Se ofera vreun discount pentru rezervarile in grup?
 • Care este tactica daca anulati o lectie de condus?
 • Exista ceva ajutoare pentru studiu suplimentare, precum DVD-uri sau carti auxiliare incluse in pret?

Ganduri in plus

 • Daca sunteti nerabdator sa va treceti examenul, asigurati-va ca persoana aleasa va intelege asteptarile si cadeti de comun acord asupra unui plan realistic.
 • Daca romana nu este limba dumneavoastra materna, ati prefera sa invatati cu cineva care vorbeste limba dumneavoastra materna?
 • Aveti vreo preferinta pentru un instructor auto din Timisoara barbat sau femeie?