Asadar, v-ati decis sa vizitati pentru prima data un salon de masaj erotic din Timisoara – sunteti curios si incitat, dar in acelasi timp prudent. In fond, ati auzit o multime de povesti, care de care mai science-fiction, si nu stiti exact la ce sa sa va asteptati. In intampinarea Dvs, angajatii unui salon de masaj erotic au decis sa raspunda la cele mai comune intrebari legate de ceea ce se intampla in cele mai multe saloane. Sa vedem despre ce ste vorba:

Ce se intampla cand intrati?

La intrarea in salon un insotitor sau o gazda posibila va va intampina. Aveti optiunea de a merge cu ea sau sa intrebati cine mai este desponibil. Persoana pe care o veti alege va va escorta apoi in sala de masaj pentru a discuta despre servicii si taxe. Daca nu vedeti pe nimeni pe gustul dumneavoastra, puteti pleca, dar nu este politicos. Puteti solicita sau astepta pe altcineva. Inainte de vizita, puteti sa verificati website-urile saloanelor pentru ca acestea uneori au o lista si poze cu maseuzele si programele acestora.

Veti plati o taxa de camera la receptie si apoi veti vorbi cu maseuza dumneavoastra legat de costurile serviciilor si optiunile valabile in interiorul camerei. (Este ilegal sa discutati in zonele comune. Ati putea fi acuzat de solicitare de servicii). Sau, discutati termenii in interiorul camerei si nu platiti nici o taxa de camera.

Care sunt costurile?

Costurile pentru a merge la salon masaj erotic in Timisoara: ca in multe afaceri pe baza de servicii, costurile variaza in functie de locul respectiv dar aici exista niste linii generale. In unele locuri pretul va fi afisat in stilul unui meniu. Aproximativ, 30 minute pot fi undeva la 100 de lei, 45 minute in jurul a 125 si o ora 150 sau 200 de lei. De asemenea, s-ar putea sa aveti o “taxa de camera” sau “taxa fixa” (mai rar). Pretul este stabilit si in functie de cat de dezbracata doriti sa fie insotitoarea. Vreti sa fie complet topless? Complet nud? Poate doriti un masaj “full contact” in care insotitoarea va face unele “alunecari”. Tineti minte ca fiecare salon de masaj are propriile optiuni speciale care sunt legale, si posibil cateva activitati ilegale.

Ce se intampla in camera?

Acum ca sunteti in camera cu insotitoarea aleasa, ce urmeaza? Ar trebui sa o platiti in functie de timpul decis cand ati intrat si daca exista o taxa de camera o veti include. Teoria din spatele acestui lucru este ca insotitoarea va lucra din greu pentru a obtine o recompensa. In unele saloane de masaj erotic din Timisoara discutati recompensa si este bazata pe serviciul pe care il primiti. In general, insotitoarea va va intinde un prosop si paraseste camera cand va dezbracati (optional).

Va intindeti pe masa pentru masaj, pe fata sau pe spate, si de obicei cu un prosop plasat oriunde doriti. Atunci cand insotitoarea se intoarce, aceasta va folosi ulei, pudra pentru copii sau nimic – in functie de preferintele dumneavoastra. Masajul incepe. Uneori insotitoarele de la un salon masaj erotic vor fi sociale si vorbarete, dar daca doriti sa fiti relaxat si sa va bucurati de masajul senzual, este in functie de dumneavoastra.

In incheiere

Masajul propriu-zis consta in atingeri senzuale, contact vizual, mangaieri si contact accidental, totul pentru a va excita. Aceasta va include, de asemenea, oricare dintre serviciile speciale pe care le doriti. Odata ce masajul este terminat, insotitoarea va lua prosopul si va va conduce la dus unde vi se poate alatura sau va va ajuta sa va curatati. Dupa ce v-ati spalat, uscat si imbracat, ea va va acompania pana in hol sau pana la iesirea din acel salon de masaj erotic din Timisoara.