Sala nunta Timisoara

Cum alegeti sala potrivita pentru nunta?

Daca tocmai v-ati logodit, probabil v-ati gandit unde doriti sa legati nodul. Rezervarea unei sali nunti din Timisoara din timp ajuta la a stabili cum va decurge intregul proces de planificare, pana la urma. Dar inainte sa economisiti bani sau sa va formati un atasament pentru acea locatie rustica care nu are electricitate, iata cateva aspecte majore demne de luat in considerare. Asadar, iata 6 lucruri la care sa va ganditi cand alegeti locul perfect pentru a spune ,,Da”.

1.Estimati-va lista invitatilor si bugetul

Ati putea sa nu aveti o idee clara despre lista invitatilor sau buget, inca, dar va trebui sa stiti clar cati oameni invitati si cat de mult puteti cheltui inainte sa incepeti sa va desenati lista locatiei de vis.

2.Ganditi-va la stilul marii dumneavoastra zile

Fie ca este rustica, formala, intima sau oricum altceva, stilul nuntii pe care o visati impreuna cu partenerul dumneavoastra va fi un factor important in a alege sala nunti unde veti gazdui petrecerea. Ganditi-va daca doriti o locatie traditionala sau netraditionala. Sunt multe locatii din Timisoara care gazduiesc astfel de evenimente in mod regulat – chiar si hambare si galerii! – dar daca optati pentru o locatie total netraditionala care nu este echipata pentru a gazdui o petrecere (sa zicem, o mansarda industriala), veti fi responsabil pentru mult mai multe detalii. Locatiile gata de nunta au deseori mese, scaune si materiale disponibile pentru a le folosi si, mai important, o echipe de curatenie la indemana. Daca inchiriati un spatiu netraditional, tineti minte sa fiti atenti la toti acesti factori in detaliu si sa va asigurati ca ii includeti in buget.

3.Ganditi-va la cat de mult control veti avea asupra decorului si detaliilor

Majoritatea locatiilor sunt fie cu, fie fara servicii complete, insemnand ca pot furniza toate mesele, scaunele, materialele si tacamurile…sau nu. Aflati ce asigura fiecare sala nunti, intrebati daca locatia are restrictii asupra furnizorilor, si decideti daca sunteti sau nu multumit cu aceste optiuni.

4.Ganditi-va la nevoile dumneavoastra de catering

Mare parte din cuplurile de astazi fac economie la mancare si vor sa le serveasca invitatilor un meniu specific. Dar nu toate locatiile de nunta din Timisoara va vor permite sa va aduceti propria firma de catering, si unele va pot cere sa alegeti din meniurile casei. Puteti de asemenea sa acceptati firma de catering pe care o prefera locatia, insemnand ca nu veti avea prea multe optiuni dintre care sa va alegeti tortul de nunta. Unele sali nunti va vor permite totusi sa va aduceti propriul tort, dar deseori vor percepe o taxa pentru asta.

5.Vizitati-va potentiala locatie mai mult decat o singura data

Odata ce v-ati redus lista de optiuni ale locatiei la doua sau trei preferate, mergeti inapoi si vizitati-le din nou. Au acelasi farmec? Indeplinesc toate cererile? Sunt destul de mari si va avea petrecerea dumneavoastra o atmosfera confortabila? Vizitati locatia in jurul momentului din zi in care doriti sa va casatoriti – daca ai vazut locatia la 10 dimineata prima data cand ati vizitat-o, veti dori sa o vedeti din nou la momentul in care planuiti sa va gazduiti nunta. Observati daca luminarea si esteticul spatiului sunt la fel. Acum este de asemenea un moment oportun pentru a va aduce planificatorul de nunta, daca lucrati cu unul.

6.Vorbiti cu alte cupluri si furnizori care au folosit acest spatiu

Aflati lucrurile din interiorul locatiei dumneavoastra: Exista cineva cu care este greu de lucrat? Vreo problema despre care ar trebui sa stiti? Vreo recenzie neplacuta? Cum este mancarea? Vorbiti cu toate persoanele cu care puteti despre sala de nunta din Timisoara si faceti-va o idee cu adevarat minutioasa despre cum va fi sa va casatoriti acolo.