Aveti probleme cu automobilul si cautati o firma de tractari auto din Timisoara? In continuare gasiti o lista cu firmele si persoanele fizice autorizate sa ofere astfel de servicii:

Remotim

Localizare: Str Ciprian Porumbescu nr. 104, Timisoara

Telefon: 0721.011-711

Website: https://www.remotim.ro/


Promotor

Localizare: Nespecificat

Telefon: 0728.006-008, 0723.623-353

Website: https://www.tractari-timisoara.eu/


Tractari Vest

Localizare: Nespecificat

Telefon: 0734.466-146

Website: https://www.tractarivest.ro/


Cum se administreaza o firma de tractari auto

Desi sunt destul de reduse posibilitatile ca o firma specializata in tractari de autovehicule sa ajunga sa fie falimentara, asta nu inseamna ca nu exista aspecte care trebuie luate calcul si avute mereu in minte. Altminteri, depinzand de tipul autorizatiei pe care o detine, o firma cu aceasta activitate poate risca niste amenzi foarte mari daca isi depaseste clauzele de functionare prevazute in autorizatie.

De ce trebuie sa se tina cont?

  1.  De faptul ca adesea este limitata raza sa de actiune, adica daca o firma specializata in tractari de autovehicule este din Timisoara, nu este prea indicat sa ia niste comenzi din orasul Constanta, daca jurisdictia care a fost impusa prin autorizatia de functionare solicita ca activitatea sa sa se desfasoare numai in jurul Bucurestiului.
  2. De faptul ca trebuie reinnoita periodic licenta de operator si ca masinile din firma trebuie sa fie duse pentru efectuarea inspectiei tehnice la fiecare parcurgere de 10.000 de kilometri. De fapt, aceasta este mai mult o masura elementara de bun-simt, deoarece orice neglijenta poate conduce la perturbarea directa a traficului celorlalte masini in cazul cand, presupunand prin absurd, se strica sistemul de tractare si acesta „scapa” masina.
  3. De siguranta proprie a masinii (neluand in calcul acum sistemul de tractare). Majoritatea firmelor ce isi desfasoara activitatea in domeniul acordarii de asistenta rutiera, impreuna cu serviciile de remorcare si tractare, poseda autovehicule bine echipate. Cu toate astea, inainte de iesirea in teren, fiecare masina in parte trebuie sa fie atent verificata: presiunea pneurilor sa fie la un nivel corespunzator, sistemele de ancorare trebuie sa fie functionale, troliul trebuie sa functioneze s.a.m.d. la urma-urmei, o masina folosita la tractare daca este nesigura, este la fel de nefolositoare precum masina lovita.
  4. Personalul deservent. In tara noastra, in majoritatea cazurilor, firmele descrise anterior sunt niste afaceri de familie, nefiind astfel probleme de neincredere. Dar, deindata ce este necesara angajarea unuia ori a mai multor soferi, deja va exista posibilitatea ca ei sa „aranjeze” rezervorul de combustibil ori ca sa foloseasca autovehiculul in scopuri personale, lucru de altfel total interzis prin regulamentul propriu de ordine interioara existent in orice firma.