Videochat Timisoara

Cum sa faci videochat mai eficient

Sunteti tentata de ideea de a castiga sume consistente de bani practicand activitatea de videochat, insa sunteti intimidata de multimea de informatii din domeniu care va lipsesc, repctectiv cele legate de calculator, Internet, camera web, imbracaminte, machiaj, sunet, si asa mai departe? Nu va faceti griji – prin intermediul studioului de videochat Tophostess am reusit sa obtinem informatii care sa va ajute sa pasiti cu dreptul in aceasta industrie. Sa vedem asadar despre ce este vorba mai exact:

Zgomotul de fundal la minim

Va rugam sa pastrati bratarile, cerceii zgomotosi si toate celelalte bijuterii la un nivel minim. Aceste accesorii de moda pot distrage atentia vizual, dar si auditiv. Amintiti-va ca microfonul dumneavoastra lucreaza din greu pentru canalizarea tonurilor dumneavoastra dulci. De ce sa il faceti sa munceasca din greu pentru a diferentia vocea dumneavoastra de sunetele de pe fundal?

Mormaiala nu este permisa

S-ar putea sa scapati cu ea in alta parte, dar daca mormaiti, veti avea nevoie sa vorbiti cu capul sus si foarte clar in sesiunea de videochat. De asemenea, cand sunteti angajata intr-o sesiune, clar ca nu este timp pentru masa de pranz. Chiar si intr-un grup, nu stiti niciodata cand veti fi sunata pentru a raspunde, deci lasati masa pentru atunci cand terminati activitatea.

Ochii pe „premiu”

Chiar daca nu sunteti in timpul videochatului si nu sunteti fizic in aceeasi camera cu partenerul, acest lucru nu inseamna ca ochii dumneavoastra trebuie sa fie in toate locurile din camera. Focusati-va pe partenerul dumneavoastra. Cand vizualizati, fireste ca ochii ar trebui sa fie pe ecran. Oricum, cand va adresati partenerului de chat, ochii dumneavoastra trebuie sa fie indreptati cat mai des spre camera. Acest lucru ii da sentimentul partenerului cum ca va adresati direct lui – nu ca verificati emailurile, Twitterul – ci ca purtati o conversatie.

Pastrati chaturile „laterale” la un nivel minim

Acest sfat este valabil mai mult pentru sesiunile de videochat de grup, cand mai multe persoane ar putea fi in aceeasi camera, dar se aplica de asemenea si cand sunteti intr-o sesiune unu-la-unu. Cand aveti on conversatie, exista un sentiment de „suntem in acest lucru impreuna”, care prin bara laterala si chaturile externe servesc un singur scop: alinarea persoanei de la celalalt capat. Daca subiectul de discutie este suficient de important pentru a fi tinut in bara laterala, este timpul sa va ganditi la a pastra acest subiect si sa il notati in agenda.

Video chatul reprezinta cu siguranta o metoda de a comunica care creste si are si motive. Este ieftin, eficient, foarte practicat si poate construi legaturi pe glob. Sfaturile de mai sus si actiunile nu sunt pentru toata lumea, deoarece uneori e simplu. „Salut, ce faci?” inainte si inapoi, dar cand vreti sa va prezentati in cea mai buna lumina (literalmente), folosind cateva sau toate sfaturile de mai sus va poate face sa ajungeti un superstar in aceasta industrie.

Imbracamintea

OK, acum ca am acoperit cateva detalii tehnice, sa vorbim despre dumneavoastra. Specific, cu ce sunteti imbracate. Similar fundalului mentionat mai sus, evitati modelele prea complexe. Modelul in sine fara miscare nu reprezinta o problema pentru camera, dar in minutele in care orice miscare este detectata, acele cadre pe secunda sunt prinse si prezentate mai greu, rezultand intr-o interferenta a modelului.

Culori

Va amintiti ce va spunea mama mereu despre hainele intunecate? Sau mai degraba, de ce fiecare femeie va avea mereu o haina intunecata? Cu cat mai intunecata imbracamintea dumneavoastra, cu atat mai subtire veti aparea, mai ales in fata camerei.

De acasa sau angajata?

Activitatea se poate efectua din confortul locuintei, adica videochat de acasa  – sau puteti efectua activitatea ca angajata a unui studio de profil. In fiecare din cazuri exista avantaje si dezavantaje: de acasa, aveti libertatea sa lucrati cand doriti, cat doriti. Insa pe de alta parte, acesta este si un dezavantaj, pentru ca majoritatea persoanelor nu se pot „motiva” sa lucreze constant sau perioade mai lungi astfel incat sa castige sume consistente. Pe de alta parte, munca la un studio de videochat implica un orar fix, insa aduce si castiguri (de obicei) mai mari si care sunt previzibile.

Ramane la latitudinea dumneavoastra sa alegeti care varianta vi se potriveste cel mai bine. Va dorim mult succes!