Trambuline exterior – cum sa le ingrijesti

Ce face un filtru de apa cu lampa UV si cum functioneaza
Cum alegi un seif potrivit pentru acasa sau birou?

Atunci cand cumperi trambuline exterior pentru familia ta, ingrijirea si mentenanta noilor echipamente este cruciala din primele momente. Acesta este momentul de stabilire a regulilor, cum ar fi utilizarea fara incaltaminte pentru a proteja materialul, sau limitarea numarului de utilizatori simultan pentru siguranta si pentru a preveni intinderea materialului sau a arcurilor.  De asemenea trebuie sa setezi reguli si pentru accesorii, cum ar fi ca nimeni sa nu se urce pe plasa de siguranta. Toate acestea sunt importante pentru siguranta familiei tale si pentru o viata cat mai lunga a acestor trambuline exterior.

trambuline exterior

Prelungeste viata trambulinei de exterior cu plasarea ei intr-un mediu corespunzator

Evident, nu ai vrea sa iti plasezi aceste trambuline exterior intr-un loc in care cei care o folosesc se pot rani, cum ar fi sub un copac cu crengi joase sau in apropiere de garduri. Locatia este de asemenea importanta si pentru mentenanta echipamentului tau. Locurile cu umbra pot preveni deteriorarile din cauza soarelui, si pot oferi o experienta mai „racoritoare” in zilele insorite. Zona in care plasezi trambulina exterioara o poate proteja de evenimentele imprevizibile.

Protejeaza trambulina de schimbarile sezoniere

Trambulinele exterior sunt proiectate si construite astfel incat sa reziste schimbarilor vremii. O trambulina exterior de calitate are un cadru rezistent la rugina si o mocheta cauciucata, dar pentru ca acesta sa reziste mai mult, trebuie sa stii cum sa o protejezi de schimbarile climatice.

Daca ai loc, poti indeparta mocheta in fiecare toamana si lasa cadrul acolo unde este. Arcurile pot fi de asemenea pastrate intr-un container din plastic si montate inapoi odata cu venirea anotimpurilor calde, dupa ce au fost unse cu putin ulei. O alta solutie ar fi indepartarea plasei de siguranta, intoarcerea trambulinei pe o parte si rezemarea ei de un gard sau copac – in acest fel frunzele si zapada nu o vor afecta. Asigura-te ca nu sunt obiecte ascutite in vecinatatea trambulinei. Gramezile de frunze umede si zapada ce se aseaza pe materialul trambulinei o pot deteriora atat de mult incat atunci cand prima persoana va folosi trambulina exterioara in primavara va trece drept prin material. Daca alegi sa iti lasi trambulina in acelasi loc tot anul, aminteste-ti sa indepartezi repede tot ce se poate depune pe aceasta. Incepe de la mijloc si continua catre exterior. Copii tai te-ar putea ajuta sa aduni zapada ssi sa faci bulgari de zapada sau un iglu. Vei avea nevoie de o perie sau o matura moale pentru acest lucru, asa ca lasa greblele si lopetile deoparte.

trambulina copii

Garantia

Multe companii ofera garantii numai pentru o anumita perioada de timp. Este important sa o tii la indemana in caz ca se intampla ceva neasteptat. Magazinele sau companiile se pot oferi sa schimbe, repare sau inlocuiasca echipamentul. O garantie suplimentara poate ajuta mai mult decat simpla garantie oferita de companie. Aceasta poate ajuta atunci cand ai facut toate eforturile posibile pentru ingrijirea trambulinei de exterior.

In momentul in care cumperi o trambulina, pune la loc sigur dovada de achizitie, precum si informatiile despre produs, cum ar fi modelul si numarul de serie. Dovada de achizitie poate fi email-ul de confirmare a comenzii, bonul sau factura. Modelul si numarul seriei pot fi gasite pe factura sau pe spatele mochetei.

Ingrijirea trambulinei de exterior poate deveni parte a rutinei tale de a ingriji curtea. E o sarcina simpla pentru copii, putand lucra in echipa pentru a curata orice urma de reziduri care se depun pe acesta. Garantia de la producator poate fi de folos pentru o anumita perioada, in cazul in care se intampla diferite incidente si va fi nevoie de inlocuirea sau repararea unei piese. Trambulinele exterior sunt o investitie pentru sanatate si distractie, deci este foarte important sa mentii echipamentul in conditii optime de functionare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.