Un polish auto pentru faruri te ajuta sa economisesti bani

Polish auto faruri
Top 3 motive sa instalezi un sistem de securitate pentru locuinta ta
Cum sa gasesti o farmacie online buna

Sunt farurile tale incetosate, obscure si sterse? Sunt ingalbenite si arata vechi? Ai inceput deja sa te gandesti la cat ar costa niste faruri noi, doar pentru ca nu stiai ca acestea pot fi restaurate prin operatia de polish auto pentru faruri pentru a arata aproape ca noi?

Beneficii:

  1. Noile faruri restaurate vor imbunatati aspectul si valoarea masinii.
  2. SIGURANTA – cel mai important. Siguranta ta atunci cand conduci pe timp de noapte este foarte importanta – farurile obscure si intunecate pot fi foarte periculoase.
  3. Dupa tratamentul de polish auto pentru faruri va creste valoarea vehiculului tau si-l va face mai usor de vandut! Daca ai faruri ingalbenite si incetosate, aspectul masinii va fi deteriorat indiferent cata grija ai avut de ea la alte aspecte.
  4. Vei economisi o suma importanta! Costurile medii ale farurilor din plastic se situeaza in jurul valorii de 1000 pentru inlocuire (nu include costurile de instalare. Unele lentile pot costa in plus 1500-2000 lei fiecare).

Polish auto faruri

Daca ai incercat fara succes sa cureti farurile tu insuti sau cauti sa cumperi unele noi, iti datorezi tie insuti asta – lasa profesionistii sa le repare pentru tine.

Poti cumpara un kiturile de curatare, dar adevarul este ca nu vei obtine aceleasi rezultate pe care le pot obtine profesionistii. Acestia fac munca asta in fiecare zi si au abilitati pe care numai cineva care a lustruit cu succes sute de faruri le pot avea. Odata ce farurile sunt lustruite si curatate, de obicei urmeaza un proces de finisare care acopera lentila si o protejeaza de elementele naturii.

Intrebari frecvente:

Care sunt beneficiile tratamentului de polish auto pentru faruri?

Preturile farurilor noi sunt astronomice. Dupa polis, vizibilitatea farurilor vechi este restaurata la specificatiile originale din fabrica. Aspectul general al vehiculului este imbunatatit, precum si valoarea de vanzare. Odata fixat, stratul protector va impiedica problema sa revina.

Service auto

De ce farurile se incetoseaza?

Producatorii de vehicule au trecut de la farurile de sticla la farurile din plastic. Acest lucru are ca scop reducerea costurilor si totodata pentru a reduce greutatea vehiculelor. Cu toate acestea, farurile din material plastic sunt considerabil mai vulnerabile decat cele din sticla. In plus, farurile din plastic sunt afectate de poluare si umiditate, fenomene care duc la o suprafata incetosata si tulbure.

Farurile vor fi curate dupa procesul de lustruire / restaurare?

Cele mai multe faruri arata ca noi dupa tratamentul de polish auto pentru faruri. Opacifierea si incetosarea este pe partea exterioara a lentilei, si prin procesul de restaurare farul ajunge la o forma aproape de cea de la iesirea din fabrica. E posibil ca unele zgarieturi si ciupituri sa ramana, dar ele nu vor afecta claritatea.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.